У Львові розшукують дизайнера іміджу офіційного горнятка кавового фестивалю

Фестиваль Lviv Coffee Festival оголосив конкурс на дизайн офіційного горнятка! Заявки приймаються до 25 серня 2015 року. Переможець конкурсу побачить свій дизайн на фестивальних горнятках, а також отримає грошову винагороду.

«Перемагайте і ви побачите свій дизайн на 200 000 паперових горнятках, які будуть офіційними горнятками Lviv Coffee Festival і будуть використовуватися на заходах фестивалю, отримаєте грошову винагороду у сумі 4000 грн. від ТМ «Діамант»  - офіційного цукру фестивалю, а також 4 запрошення на майстер-клас за участі кращих баріста України в рамках Lviv Coffee Festival», - зазначив Адрій Сидор, директор фестивалю.

Журі конкурсу, до якого увійдуть експерти кавової індустрії, дизайну та мистецтва, розглянуть усі заявки, подані на конкурс та оцінять їх відповідно до визначених критеріїв.

Дизайн макету буде оцінюватися на основі креативності та уяви, оригінальності концепції, техніки виконання, відповідності запропонованим темам/стилям, візуального сприйняття та привабливості.

Детально про Конкурс на офіційному сайті LvivCoffeeFestival. Переможця буде визначено 1 вересня 2015 року.

Нагадаємо, Lviv Coffee Festival відбудеться з 24 по 27 вересня у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17). Традиційно в рамках заходу відбудеться грандіозний Кавовий ярмарок, Кавовий тур, КаваExpo та кавова ВелоМИЛЯ. Вперше цього року на кавовому фестивалі вручать Кубок Юрія Кульчицького найкращому баріста, запрацює виставка кавових горняток, раритетних кавоварок та буде облаштовано простір відомого львівського художника Влодка Костирка.

Організатор Свята: компанія «ДікАрт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: