«ВіЕс Банк» незаконно став власником приміщення «Спортлайфу» (відео)

Про це сьогодні, 12 серпня, під час прес-конференції на тему: «Рейдерське захоплення приміщення Спортлайфу у Львові на Зубрівській, 38 російським «ВіЕс Банк». Повернення в 90-і» сказав інвестор підприємства «Шива» Віталій Ломакович, повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Віталія Ломаковича, ПП «Шива» в 2013 році отримало у «ВіЕс Банку» 2 млн 630 тис дол. кредиту. У березні цього року, коли в державі виникла складна економічна ситуація, підприємство тимчасово припинило виплачувати кошти банку. Сума, яку до 2019 року мало б заплатити банкові підприємство, складала 1 млн 860 тис. дол.

«Ми хотіли переглянути умови кредитування, але банк не йшов на поступки, після чого ПАТ «ВіЕс Банк» шахрайським способом, з цього приводу уже є заяви в Окружний суд та прокуратуру. Суд скасував заборону від 6 серпня на відчуження майна, і в Києві у реєстраційній службі скасовує право власності на приміщення ПП «Шива», – додав він.

Також Віталій Ломакович додав, що захоплення приміщень відбулося за годину до зустрічі із отримувачами кредиту, на якій остаточно мало бути врегульовано всі питання, щоб клієнт міг увійти в графік платежів та обслуговувати свої зобов’язання. Але, в цей же час невідомі особи разом з працівниками ДСО прийшли на підприємство «Шива», у ті приміщення, які орендує «Спортлайф» і, погрожуючи зброєю, забрали ключі в технічного працівника, зламали замки та поставили свої.

Віталій Ломакович зазначив, що тепер ПП «Шива» вимагає, аби земельна ділянка та будівля, яку вони збудували, залишилися у його власності, тому підприємство подало заяви в обласну прокуратуру та до суду про незаконне заволодіння майном ПП «Шива», зрізання замків і погрози зброєю працівникам «Спортлайфу».

Дивись Інфо готове надати можливість для висловлення позиції усім зацікавленим сторонам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: