Діти учасників АТО повернулися з Ізраїлю

Вчора, 12 серпня додому повернулась група дітей учасників АТО, які перебували на оздоровленні в Ізраїлі, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Діти дуже задоволені. Це була ініціатива наших колег з консульства Ізраїлю. Ми взяли львівських діток, область також долучилася. Діти поїхали в Ізраїль, відпочили, побачили цю прекрасну країну, повернулися до Львова з хорошими враженнями. Я думаю, що сім’ї також щасливі, що діти трохи побачили світ», - сказав міський голова Андрій Садовий.

Як зазначив Андрій Садовий, відпочинок дітей в Ізраїлі був оплачений з позабюджетних коштів.

«Це були кошти, які ми не витрачали з місцевого бюджету, це були позабюджетні кошти. Ті діти, які потребують оздоровлення у цьому році, отримали фінансову підтримку від міської ради, і вже самі батьки визначали, куди їх відправити на відпочинок. Власне, по цій програмі ми брали сім’ї тих батьків, які були у найскладнішій ситуації. Це, фактично, вони отримали ще такий додатковий подарунок. Місто повністю з позабюджетних коштів оплатило їхній відпочинок», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 2 серпня, зі Львова на оздоровлення до Ізраїлю вилетіла група дітей - 8 з міста і 10 з області, - батьки яких загинули, воюють або отримали поранення у зоні АТО. Школярі віком 9-14 років відпочивали у передмісті Єрусалиму на базі школи-пансіону та коледжу Goldstein Youth Village.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: