Залізниця звернеться до Львівської ОДА щодо закриття колії

У зв’язку із малонасиченим рухом вантажних потягів та проблемою самозахоплених земельних ділянок у смузі відведення залізниці в селі Рясне-Руська, Львівська магістраль скерує листи до керівництва Львівської обласної державної адміністрації, Яворівської районної державної адміністрації і ВАТ «Кар’єроуправління» із проханням розглянути можливість закриття під’їзної колії зі станції Рясне-2 до кар’єру біля села Ясниська.

Таким чином магістраль сподівається зняти соціальну напругу, яка призвела до пікетів і акцій протесту під стінами управління Львівської залізниці. Після закриття під’їзної колії її можна буде демонтувати та розпочати процес відмови залізниці від права постійного користування спірними земельними ділянками.

Додамо, у питаннях землекористування Львівська залізниця діє виключно в межах законодавства та намагається максимально толерантно відстоювати право постійного користування земельними ділянками. Магістраль в жодному випадку не захищає приватну територію, а лише землі транспорту, які є державним майном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: