На Львівській магістралі провели семінар-нараду з питань реформування залізничної галузі (фото)

Сьогодні у Будинку науки і техніки Львівської залізниці відбулась міжнародна нарада, під час якої залізничникам презентували нововведення у процесі реформування галузі., повідомили Дивись Інфо у прес-службі Львівської залізниці

Директор з реформування, майнової та правової політики Укрзалізниці Євген Кравцов презентував учасникам нову редакцію проекту Закону України «Про залізничний транспорт», ознайомив із проектом статуту Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» та моделлю корпоративного управління та структури АТ «Укрзалізниця».

«Ми проводимо такий інформаційний семінар щоб поговорити про ті зміни, які будуть відбуватись найближчим часом. Залізничники повинні розуміти і знати процеси у галузі. Поточний стан реформування Укрзалізниці - фінальна стадія корпоратизації, однак це лише перший крок у довгому процесі реформи, тому ми повинні працювати в одній команді», - зазначив під час вітального слова до учасників семінару Євген Кравцов.

IMG_1977

Начальник Львівської залізниці Богдан Піх наголосив на великому значенні того, що до семінару долучились колеги-залізничники із сусідніх європейських країн – Польщі, Угорщини та Словаччини.

«Ці країни вже пройшли той шлях, по якому Укрзалізниця лише почала іти, тому можуть поділитись як позитивами та досягненнями реформ, так і негативними моментами, що можуть виникати у процесі реформування. В Україні реформа потрібна всім: державі у питанні фінансування залізниці, клієнтам вантажовідправникам та вантажоотримувачам у процесі співпраці, громадянам для кращого рівня послуг. Однак в першу чергу вона потрібна залізничникам, адже тоді ми будемо відкриті до інвестицій, які дадуть можливість покращити технічну базу, підвищити якість послуг та дати достойну заробітну плату нашим працівникам», - зазначив Богдан Піх.

Також у ході семінару учасники прослухали доповідь першого заступника начальника Департаменту реформування та корпоративного розвитку Укрзалізниці Марини Потетюєвої, яка розповіла про необхідність та процедуру імплементації актів законодавства Європейського Союзу під час реформування залізничного транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: