Від Садового вимагають анулювати запрошення Лукашенка до Львова

Громадськість міста Львова висловлює своє обурення фактом ініціативи міського голови Львова Андрія Садового щодо запрошення "останнього диктатора Європи Олександра Лукашенка" на футбольний матч Україна – Білорусь 5 вересня у Львові. Про це йдеться у заяві представників громадськості Львова.

Дивись Інфо публікує заяву повністю:

Заява представників громадськості Львова

Ми, представники львівської громадськості, висловлюємо своє обурення фактом ініціативи міського голови Львова Андрія Садового щодо запрошення останнього диктатора Європи Олександра Лукашенка на футбольний матч Україна-Білорусь 05 вересня 2015 року у Львові.

Ми вимагаємо від міського голови анулювання цієї ініціативи, адже братній білоруський народ позбавлений всіх прав і свобод, а в тюрмах Білорусі знаходяться політв’язні, найвідоміший із яких Микола Статкевич.

Ми вітаємо мужнього Миколу Статкевича з Днем Народження та бажаємо йому та Білорусі свободи.

Вимагаємо від міського голови Львова разом з нами добиватися звільнення політичних в’язнів Лукашенківського режиму, а не нав’язувати з ним сумнівні ґешефти.

Живе Білорусь!                                                                                                                                            Слава Україні!

м. Львів 11.08.2015 р.

заява

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: