На Львівщині правоохоронці провели операцію "Нічне місто"

Оперативно-профілактичні заходи під назвою «Нічне місто» були проведені з метою виявлення злочинних груп та осіб, причетних до організації місць розпусти, звідництва, сутенерства, а також виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції, повідомила Дивись Інфо прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Заходи тривали від 27 липня по 14 серпня.

«Всього під час операції працівники міліції виявили вісім кримінальних правопорушень у сфері суспільної моралі: два випадки сутенерства, два – створення місць розпусти та звідництва, а також чотири випадки розповсюдження порнографічної продукції», - розповів начальник Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Ігор Сидорук.

Трьом особам оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України та ст.302 (створення або утримання місць розпусти або звідництво) КК України. У двох випадках матеріали кримінальних проваджень з обвинувальними актами скеровано на розгляд суду.

Також правоохоронці попередили два випадки втягнення осіб у заняття проституцією та виявили сім правопорушень, передбачених ст.181-1 КУпАП (зайняття проституцією).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: