На вихідних у Львові відбувся велоквест «Незалежна Україна»

Цими вихідними у нашому місті відбувся тематичний велоквест під назвою «Незалежна Україна». Маршрут квесту проходив по цікавих місцях, які є дотичними або залишили свій вагомий слід у формуванні української незалежності, також команди-учасниці брали участь в тематичних вікторинах та ребусах. Загалом у велоквесті взяло участь 7 команд, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

«Через проведення велоквесту ми хотіли залучити львів’ян до активного дозвілля і здорового способу життя, а також промоціювати велорух серед мешканців. Дуже приємно, що багато молодих львів’ян зацікавилися заходом, а також багато підприємців та громадських організацій стали партнерами та співорганізаторами квесту», – розповідає головний спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту Петро Гошовський.

Також, як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту, яке є організатором велоквесту, ще до кінця року планують провести серію тематичних велоквестів по Львову.

Партнерами та співорганізаторами заходу стали: Банк «Львів», мережа сувенірних крамниць «Сувенірний крам», мережа магазинів туристичного спорядження «Gorgany.com», Туристичний клуб «Горгани», ГО «АРІС», ГО «ІСІ», ГО «САМІ», Квест кімната «Exit game», Львівська асоціація велосипедистів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: