Громадським активістам потрібно йти у політику, - Веремчук (відео)

Головною рушійною силою політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» сьогодні є громадські активісти, волонтери, майданівці, журналісти, учасники АТО, соціально відповідальні підприємці ­– люди,  які вже довели свої ефективність навіть не маючи владних повноважень.

Про це заявив голова депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчуку програмі ФМ «Галичини» «Діалоги».

За словами Веремчука, після Революції Гідності люди все ще не бачать позитивних змін у місцевій владі. Бути громадським активістом замало. Потрібно оновлювати систему та брати на себе відповідальність. Сьогодні завдяки роботі у політичній партії «Народний контроль» журналісти, волонтери та громадські діячі можуть прийти у владні органи і захищати інтереси людей.

«У депутатів є набагато більше повноважень, ніж у громадських активістів. Вони можуть впливати на розподіл розділяти ресурси, контролювати органи виконавчої влади. Сьогодні у депутатський корпус повинні прийти люди, які ефективною діяльністю довели свою порядність та патріотизм. Мені приємно, що «Громадський Рух «Народний контроль» об’єднує саме таких людей», - каже Веремчук.

«Народний контроль» є новою політичною силою. Це майданчик для тих, хто готовий взяти на себе відповідальність, викривати корупційні схеми, зупиняти розкрадання коштів громадян, боротися за краще життя.

«Також ми займаємося волонтерською діяльністю. На День Незалежності України «Народна Самооборона» планується відправити на схід черговий караван допомоги. Ми повеземо продукти, одяг та автозапчатини. Все це поїде до бійців з Львівщини у Луганську область», - наголосив керівник обласного осередку політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Валерій Веремчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: