Представники прес-туру з Азербайджану відвідали Львів

З 4 по 13 серпня на Львівщині на запрошення Львівської міської ради за підтримки авіакомпанії МАУ перебувала знімальна група незалежної телерадіокомпанії «Азад Азербайджан» (Azad Azerbaijan , «ATV»). Прийом цієї групи за словами представників управління туризму ЛМР, є продовженням роботи над просуванням львівського туристичного продукту на азербайджанський ринок. Домовленості про приїзд «ATV» досягнуто під час представлення Львова управлінням туризму Львівської міської ради на міжнародній туристичній виставці AITF у квітні цього року у Баку за рекомендацією Посольства України в Азербайджанській Республіці. Знімальна група відвідала також туристичні об’єкти Львівщини та м. Кракова (РП), міста-партнера Львова, повідомила Дивись Інфо прес-служба ЛМР.

Львівська міська рада активно працює над проектом «Львів плюс» – популяризацією регіонів Львова. Протягом останніх років ведуться перемовини з представниками влади та туристичного бізнесу Львова, Трускавця, Східниці щодо формування спільного туристичного продукту для туристів і відпочиваючих з Азербайджану, який включає відпочинок на курортах Трускавця і Східниці, суміщений з кількаденним туром у Львові та з можливістю відвідати міста Європи.

У Львові творча група телепрограми «Турне» ТРК «Азад Азербайджан» ознайомилась з пам’ятками архітектурної, культурної, кулінарної спадщини Львова. Особливо гостей з Азербайджану зацікавила історія львівської кави, львівських солодощів та вразив креативний та новаторський підхід туристичного бізнесу Львова в оформленні закладів харчування та розваг. Так як програма «Турне» включає історію гастрономії різних народів, журналісти відзняли процес приготування та подачі страв та напоїв галицької кухні.

На Львівщині журналісти з Азербайджану відвідали бальнеологічні курорти Трускавець та Східницю, активно провели час в Карпатах, оглянули курорт Волосянка та державний історико-культурний заповідник «Тустань» в с.Урич Сколівського району.

На зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим журналісти зазначили, що Львів є цікавою туристичною дестинацією для їх співвітчизників.

У програмі «Турне» упродовж осені транслюватимуть відзняті матеріали про можливостями відпочинку у Львові та оздоровлення на Львівщині.

Партнери прийому знімальної групи «ATV» у Львові: авіакомпанія МАУ, департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА, міські ради Трускавця та Східниці, Львівська галерея мистецтв, Будинок вчених, Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, готель «Цитадель Інн», холдинг емоцій !FEST, ресторани «Baczewski», «Шкотська», «PartyFon», «Цукернича каварня «Фреска», Hollywood Home Hostel, туристичний оператор «Кий Авіа Вест»; на Львівщині: ГВК «Вежа Ведмежа», «Захар Беркут», «Подолянка», «Міротель», «Три сини і донька», Державний історико-культурний заповідник «Тустань».

Коротка інформація про канал ATV і його програму

Азербайджанський телерадіоканал (ATV Azad Azerbaijan, канал на youtube - Atv Turne, www.atv.az) - це телеканал, який розпочав мовлення з фільмів і музики, а у даний час пропонує ряд розважальних шоу, теле- і радіопередач. Окрім того, канал транслює новини, спорт, освітні програми та фільми. Це найпопулярніший канал Азербайджану, який переглядається найчастіше, його можна дивитися онлайн.

«Turne» («Турне») - це освітньо-розважальна програма. Щотижня в суботу ведучий розповідає про певну іноземну країну, знайомить глядачів з життям і традиціями народів, говорить про визначні пам’ятки, представляє особливості національної кухні. Повторні трансляції відбуваються в будні дні вночі. Аудиторія сягає 4-5 мільйонів глядачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: