Під час аукціону у Львові вдалось у п’ять разів збільшити ціну продажу

14 серпня управління комунальної власності Львівської міської ради провело черговий аукціон з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності м. Львова. На продаж виставлялось п’ять об’єктів. Сенсаційними стали результати продажу нежитлового приміщення 1-го поверху на вулиці Староєврейській, 26 площею 11,3 кв. м, під час якого стартова ціна продажу 549 840 грн. виросла до 2 585 000 грн. Таким чином, за результатами конкуренції 18 учасників аукціону ціна продажу приміщення виросла у 5 разів, а ціна одного метра квадратного була зафіксована на рівні 10 тис. доларів США (у гривневому еквіваленті). Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської міської ради

Приблизно на 1 500 000 грн. (початкова ціна продажу – 3 374 040 грн.) виросла ціна продажу приміщення на вул. Д.Донцова, 2 площею 137,7 кв. м. і визначена на рівні 4 734, 40 грн. Ще одне приміщення на вул. Личаківській, 7 було продано за суму 1 798 560 грн.

Переможець аукціону сплачує кошти за придбане майно в терміни, які визначені за умовами продажу.

За результатами торгів «з голосу» виросла також ціна продажу нежитлового приміщення площею 21,1 кв. м. на вул. І.Левинського, 3 і становить 143 660 гривень.

Як повідомили в управлінні комунальної власності, лише по одному приміщенні з тих, що були виставлені на аукціон (вул. Городоцька, 301), не поступило жодної заявки, у зв’язку з чим подальший спосіб відчуження буде визначено за рішенням комісії з дотриманням вимог чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: