У Львові відбудеться молитовна зустріч з сестрою Ліджі Пайяпілі

29 серпня на велотреку СКА (вул. Клепарівська, 39а) відбудеться молитовна зустріч з сестрою Ліджі Пайяпілі із Згромадження Сестер св. Йосифа де Сен-Марк у Львові «Вийди назустріч Богові». Молитовна зустріч розпочнеться об 11.00 год. Вхід вільний, інформує прес-служба ЛМР.

У програмі – духовна наука, Літургія Латинського обряду (очолить єпископ Леон Дубравський), спільна молитва з піснями, пантоміма.

«Я знаю, що зараз в Україні важкі часи. Нам потрібно разом стояти перед Богом і просити в Нього миру для України, миру в сім’ях, миру в житті кожної людини. Ми потребуємо Божої допомоги, Божого зцілення. І я не маю на увазі тільки фізичне здоров’я. Нам, в першу чергу, потрібне духовне, моральне здоров’я, а тоді – фізичне. Як монахиня знаю, що Бог безмежно любить своїх дітей. Він прагне допомагати нам. Бог завжди з нами. Він хоче зціляти наші душі і наші тіла. 29 серпня 2015 року у Львові ми будемо разом молитися, проситимемо в Бога благодаті, миру і здоров’я для України, для наших сімей, для всіх людей», – наголосила у коментарі для сайту «Духовна велич Львова» сестра Ліджі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: