Комунальники готують Львів до святкування Дня Незалежності

Комунальні служби районів готують місто до відзначення Дня Незалежності України.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків, до Дня Незалежності комунальники наводять лад у районі.

«Як і зазвичай, ми прибираємо вулиці, косимо траву. Також знімаємо рекламу та оголошення, які розміщені не згідно з правилами. Крім того, підфарбовуємо ринви, які цього потребували. Вже за традицією встановимо квіткову композицію, яка зображатиме прапор України. Скоріш за все, цього року вона стоятиме біля Опери», - повідомив Микола Захарків.

У Сихіському районі встановили підвісні квіткові композиції.

«Ми проводимо покіс трави та миття доріг. Також виконуємо санітарну обробку вулиць вакуумними машинами. Завершуємо планові ремонти доріг та тротуарів. Крім того, встановили квіткові композиції на опорах на проспекті Червоної Калини на відрізку від кінотеатру ім. О.Довженка і до ринку «Шувар», - розповів начальник відділу комунального господарства Сихіськоїрайадміністрації Віктор Західний.

У Франківському районі до Дня Незалежності купили 265 нових прапорів.

«Стандартно, прибираємо вулиці, косимо траву. Також перевірили прапоротримачі: чи вони добре закріплені, які з них потребують фарбування. Кожен ЖЕК району закупив нові прапори, загалом 265 штук. Також звернули увагу на під’їзди - деякі ми пофарбували, а також замінили лампочки», - зазначив заступник голови Франківської райадміністрації Орест Тимчишин.

Закупили нові прапори і у Личаківському районі.

«Ми закупили 125 прапорів та 150 прапоротримачів до Дня прапора та Дня Незалежності , аби замінити ті, які вже зносилися. Проводимо прибирання сходових кліток, згідно із графіком. У будинках також впорядковуємо дошки оголошень. А от від несанкціонованої реклами, розміщеної на електричних опорах, зупинках громадського транспорту та водостічних трубах, позбуваємося. Ремонтуємо за потреби дитячі майданчики, косимо траву. У зв’язку з високою температурою повітря, поливаємо магістральні дороги. Крім того, звертаємось до підприємців та громадських організацій із прохання довести до належного санітарного стану прилеглу до їхніх закладів територію», - розповіла заступник голови Личаківської райадміністрації Галина Гладяк.

Позбуваються від нелегальної реклами і у Залізничному районі.

«Ми очищуємо зупинки та електричні опори від несанкціонованої реклами. Як і завжди, поливаємо вулиці та стрижемо газони, а там, де його вже немає, завозимо землю та сіємо новий. Також наводимо лад там, де завершено ремонт, а на тих об’єктах, де роботи тривають, ми намагаємося компактно поскладати матеріли», - розповів заступник начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Михайло Ониськів.

Шевченківська райадміністрація також залучає підприємців до співпраці.

«Просимо підприємців, аби вони навели лад на своїй території. Співпрацюємо також із мешканцями приватного сектору. Також прибираємо територію біля будинків. Косимо траву, відновлюємо газони. Щодо доріг, то ми оновлюємо розмітку, наводимо лад на кінцевій трамваю №6 на вул. Торф’яній. Також вже завершуємо із сквером на вулиці Клепарівській. Не забули і про культурну програму - 24 серпня ми запланували провести концерт, де виступатимуть діти шкіл нашого району», - розповів голова Шевченківської райадміністрації Олександр Удовенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: