Патрульна поліція Львова стартує 23 серпня, її очолить 26-річний капрал

23 серпня, в День державного прапора, у Львові о 10 ранку стартуватиме нова патрульна поліція.

"600 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста. Зустрічайте!", - написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

"Главою патрульної поліції Львова призначив наказом Юрія Зозулю. 26 років. Молодшого сержанта .. одного з кращих у Київській патрульній поліції зараз - і .. всього лише молодшого сержанта (за новим законом – капрала)", - зазначив голова МВС.

Ніні Юрій Зозуля, який брав активну участь у подіях на Майдані, – заступник командира третього батальйону Головного управління патрульної поліції м. Києва.

Раніше він працював у фінансовій сфері.

23 серпня у Львові в 10-00, в День державного прапора - даємо старт Нової патрульної поліції!! 600 нових поліцейських в...

Posted by Arsen Avakov on 19 серпня 2015 р.

"За час роботи у столичному підрозділі відзначився у кількох випадках, коли було складено адмінпротоколи на декількох VIP-осіб. Зокрема, на народного депутата України С. Мельничука за ст. 126 КУпАП "Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування", та на Г. Суркіса, віце-президента УЄФА за ст. 122-5 КУпАП "Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв", - повідомив Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: