Разом проти тероризму, - звернення СБУ Львівщини

Напередодні державних свят управлінням СБУ у Львівській області разом з іншими правоохоронними органами посилено захист об’єктів інфраструктури регіону та заходи безпеки в місцях масового перебування людей.

Управління СБУ у Львівській області звертається до мешканців та гостей регіону з проханням бути пильними. На сайті СБУ можна ознайомитися з пам’яткою «Разом проти тероризму!». Вона містить детальні поради щодо того, як поводитися при виявленні підозрілого предмета та при загрозі терористичного акту. Обізнаність та підготовленість, соціальне партнерство - запорука нашої безпеки.

Просимо громадян одразу звертатися до СБУ в разі виявлення зброї, вибухових пристроїв або підозрілих предметів, надходження інформації про перебування в регіоні підозрілих осіб, про ознаки сепаратистської чи терористичної діяльності.

Нагадуємо, що на телефон довіри або черговому управління СБУ у Львівській області цілодобово можна повідомити про будь-які факти підготовки чи скоєння протиправних дій, що можуть зашкодити цілісності та безпеці нашої держави.

Телефони довіри: (032) 298-66-22

Телефон чергового: (032) 261-61-43

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: