Садовий побажав львівֹ’янам мудрості (аудіо, відео)

Напередодні Дня Прапора та 24-ої річниці Незалежності України міський голова Львова привітав усіх львів’ян та гостей міста. У відеозверненні мер побажав усім українцям мужності і щирого бажання трудитись на благо рідного краю.

«Кожен з нас має вчитись все життя. І ці події, якими живе країна останні майже два роки, мали б навчити українців багато чого. Не кожному поколінню випадають такі випробування, але й такі шанси. Шанси якісно змінити себе і своє життя.

Перший урок для усіх нас – не варто боятись. Якщо твоя справа праведна – йди до кінця. Не схибиш з вірного шляху – тобі і Бог допоможе, і вірні друзі знайдуться. Світ поважає сильних – тих, хто не згинає спину перед випробуваннями, а стоїть за свою гідність і свої права.

А другий важливий урок, на мою думку, – це жити реальністю, а не ілюзіями. Нам ніхто в цьому світі не буде стелити дорогу пелюстками. Ніхто не буде замість нас робити ту роботу, яку мають робити нації задля благополуччя своєї країни. Найменша справа зроблена для країни – варта тисячі слів про любов до неї.

Відтак, я бажаю в цей день нам усім мужності і щирого бажання трудитись на благо рідного краю. З Днем Незалежності! Слава Україні!», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: