Львівщина відзначає День Незалежності (програма)

У понеділок, 24 серпня, на Львівщині відзначатимуть 24-ту річницю Незалежності України (програма заходів)

9:00 год. - влада та громадськість вшанують пам'ять українських Героїв на Личаківському кладовищі.

Зокрема вони покладуть квіти та запалять лампадки на могилах осіб, що загинули під час Революції Гідності, генерала С.Кульчицького та борців за волю України (поле почесних поховань № 67), а також полеглих під час Антитерористичної операції (поле почесних поховань № 76). Опісля відбудеться панахида за бійцями, які загибнули в зоні АТО.

10:30 год. - в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочнеться День відкритих дверей, у рамках якого демонструватимуться зразки бронетанкової та стрілецької зброї, виступатимуть Військовий оркестр Академії сухопутних військ та Зразково-показового військового оркестру Сухопутних військ Республіки Польща.

15:30 год. - військові оркестри Академії сухопутних військ та Сухопутних військ Республіки Польща святкової ходою пройдуть й центральною частиною Львова. Також вони виступлять біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької та на площі Ринок.

17:00 год. - на прощі перед Львівською оперою Львівська державна академічна чоловіча хорова капела "Дударик" виконуватиме Акафіст до Пресвятої Богородиці.

19:30 год. - у дворі Палацу Потоцьких розпочнеться святкова програма "Гала Україна".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: