Синютка зустрінеться з родинами загиблих учасників АТО та героїв Небесної сотні

27 серпня у Палаці залізничників, за ініціативи голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, відбудеться зустріч із родичами загиблих учасників Антитерористичної операції та Героїв Небесної сотні. Про це йшлося у вівторок, 25 серпня, на нараді у керівника області.

Під час зустрічі розглядатимуть питання соціального забезпечення родин Героїв, безкоштовного проїзду в громадському транспорті, а також нагальні проблеми, які турбують рідних загиблих. Присутніми також будуть керівники усіх структурних підрозділів ОДА, до компетенції яких належать вирішення кожного з питань. Зокрема, департаментів, які опікуються соціальними, земельними питаннями, а також представники автотранспортних підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення.

Олег Синютка також доручив запросити на цю зустріч кожну родину загиблих учасників АТО та Героїв Небесної сотні. "Нехай люди встають та говорять про те, що їх влаштовує, а що ні. Ми повинні почути про їхні проблеми", - підкреслив очільник Львівщини.

Керівник ОДА вкотре наголосив, що проблемні питання таких родин слід першочергово вирішувати, не чекаючи моменту, коли вони прийдуть до кабінету чиновника.

Як повідомила заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Яковець, на Львівщині є 190 загиблих учасників АТО та 20 Героїв Небесної сотні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: