У Львові відбувся мистецький проект "Гала Україна" (фото)

З нагоди Дня Незалежності України у дворику Палацу Потоцьких відбувся мистецький проект «Гала Україна». Відомих музикантів та виконавців привітав і міський голова Львова Андрій Садовий.

«Кожного року в цей день ми урочисто святкуємо день народження нашої держави. В різні роки це було по-різному: хтось згадував 90-ті роки, хтось більш давні періоди нашої країни, для когось це був вихідний день, було по-різному. Вчора на Личаківському кладовищі ми урочисто піднімали наш державний прапор над могилами наших Героїв, які загинули у війні на Сході. Власне, їхня кров дала зовсім інший смисл нашому святу. Ми зовсім по-іншому розуміємо, що таке незалежність, що вона не дарується, що за неї треба боротись кожного дня, що в цій боротьбі важливим є участь кожного з нас.

Я хочу говорити дуже прості слова – бажати кожному з нас, всім українцям, робити праведні справи, ніколи не гнути своєї спини, завжди йти прямо вперед. Коли ти робиш добрі справи, тобі Бог допомагає, тобі завжди добрі люди допоможуть. Я бажаю всім нам ніколи не мати страху, ніколи не боятись, щоб кожен з нас в цей непростий час, бо ми не можемо передбачити, що буде завтра, робив добре свою роботу там, де він є. Ми можемо багато говорити, що треба зробити, ми можемо багато критикувати, але дуже важливо, щоб кожен робив свій малий крок у розбудові нашої держави. Мала справа, але зроблена справа, набагато цінніша для нашої держави, ніж тисячі слів про любов. Бажаю усі здоров’я, добра і успіхів», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

З нагоди відзначення Дня Незалежності України 24 серпня о 19.30 год. у дворику Палацу Потоцьких відбувся мистецький проект «Гала Україна». Молодіжний симфонічний оркестр Львівської філармонії «INSO-Львів», Галицький академічний камерний хор та відомі солісти представили концертну програму з творів класичних композиторів та сучасної української музики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: