"Леоні" подарував мільйон гривень благодійним фондам (відео)

Сьогодні, 26 серпня, у селі Нежухів Стрийського району Львівської області німецький концерн "Леоні" зробив благодійний внесок у розмірі 1 000 000 грн (42 000 євро) для соціальних потреб в Україні – підтримку медичних закладів та реабілітаційних заходів, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами голови правління LEONI AG Андреаса Бранда, кожного року концерн LEONI робить благодійний внесок на соціальні проекти або на потреби установ. Благодійний внесок спрямований на підтримку медичних закладів Львівської області.

«Минулого року LEONI зробило благодійний внесок у  два благодійні фонди Тунісу, де концерн працевлаштовує тисячі працівників. Цього року ми робимо благодійний внесок у розмірі 1 000 000 грн для соціальних потреб в Україні», - сказав Андреас Бранд.

Суму ж вручили двом благодійним фондам «Крила надії» та «Доброчинний фонд підтримки і розвитку охорони здоров’я військовослужбовців». За ці кошти будуть придбані нове медичне устаткування, обладнання для переливання крові та медикаменти для пацієнтів.

«Під опікою фундації знаходяться чотири львівські лікарні. Нове устаткування та медичне обладнання отримають військовий госпіталь і Західноукраїнський дитячий спеціалізований медичний центр, що знаходяться у Львові, в основному це онковідділення, нейрохірургія та дитяча онкологія. Придбаємо обладнання для діагностики, спеціалізовані дозатори і хірургічне обладнання», - сказала директор фонду «Крила надії» Наталія Ліпська.

Довідка:

Концерн LEONI є всесвітньовідомим постачальником дроту, оптичних волокон, кабельних мереж та кабельних систем, а також надає послуги для автомобільної та інших галузей. LEONI розробляє та виготовляє високоякісну продукцію від одножильного проводу транспортного засобу до складних систем кабельних мереж. Крім того, діапазон послуг компанії охоплює виробництво кабельних продуктів, стандартизованих та специфічних  проводів, укомплектованих систем для різноманітних промислових ринків. У публічній групі компаній, яка представлена в німецькому MDAX працює близько 72.000 працівників у 31 крані світу з обсягом капіталу концерну за 2014 році у 4,1 млрд. євро. В Україні станом на червень 2015 року працює 6.242 працівники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: