У Пустомитах перевірять використання коштів на підготовку до осінньо-зимового періоду

У місті Пустомити на Львівщині перевірять цільове використання бюджетних коштів на підготовку до осінньо-зимового періоду. Про це повідомив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Юрій Тацій.

За його словами, у серпні департамент розпочав перевірки стану підготовки житлового господарства до зимового періоду 2015-2016 років. Зокрема, на сьогодні вже проінспектували Пустомитівський, Жовківський та Перемишлянський райони Львівщини.

У результаті перевірок та зустрічей з мешканцями м.Пустомити встановлено, що станом на 15 серпня заходи в житловому господарстві згідно з графіком не виконувалися. Однак, у звіті про комплексну підготовку житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016рр. чітко відображено використання коштів на підготовку до опалювального періоду.

Юрій Тацій зазначив, що матеріали з результатами перевірки м.Пустомити щодо використання коштів на вищевказані заходи скеровано в правоохоронні органи Пустомитівського району.

"Ми перевіряємо на достовірність інформацію, яку надають райдержадміністрації про підготовку до осінньо-зимового періоду. Зокрема, цього разу виявлено суттєві розбіжності в даних, адже кошти згідно з планом використовували, а відповідні підготовчі роботи не здійснювали", - зазначив заступник директора департаменту ЖКГ.

Він також наголосив, що департамент і надалі  продовжуватиме об’їзди районів Львівської області.

Нагадаємо, що в  ЛОДА затвердили план підготовки об'єктів ЖКГ до опалювального сезону. Згідно із затвердженим планом заходів до 15 жовтня передбачено здійснити підготовку до експлуатації у зимовий період 1 368 котелень. Окрім цього, в області працює спеціальна робоча група, яка безпосередньо перевіряє стан та якість підготовки до опалювального сезону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: