Забудовники на озері Задорожньому глузують із Синютки

І зводять будинок

Нещодавно голова Львівської облдержадміністрації анонсував своє переродження у львівського «саакашвілі».

Це сталося після того, як губернатора запитали активісти, котрі борються проти самовільної забудови озера "Байкал", "Чи готові ви піти шляхом свого колеги з Одеси і знести огорожу, яку на озері розставили підприємці і яка блокує доступ до води відпочивальникам?".

Голові ЛОДА не залишалося нічого іншого, як пообіцяти приєднатися до небайдужих громадян.

Нагадаємо, факт незаконного захоплення великої частини узбережжя озера "Байкал" (інша назва -- Задорожнє), що неподалік від залізничної станції "Задорожна", групою невідомих осіб, зафіксували численні перевірки МВС, прокуратури, Держекоінспекції, як, до слова, і факт незаконного збагачення групи місцевих підприємців.

Однак місцева виконавча влада, яка і має повернути ситуацію у правове русло, ніяк не реагує на зауваження контролюючих структур і відмовляється знести височенний паркан, який унеможливлює вільний доступ до озера.

Акцію зі знесення огорожі анонсували на 27 серпня і представники громадськості з нетерпінням чекають побачити Олега Синютку із кайлом у руці. А тим часом "бізнесмени", котрі захопили чималий шматок пляжу, схоже, відверто глузують з обіцянок губернатора і …посилено зводять на зайнятій території кількаповерховий будинок.

Як кажуть місцеві мешканці, поки влада байдикувала, "загарбники" уже остаточно узаконили землю, до того ж нерухомість на пляжі – не паркан, її так просто не знесеш.

Експрес

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: