Аби уникнути звіту міського голови, у Львівській міськраді підробили ухвалу

27 серпня 2015 року Львівська міськрада знову розглянула скандальне питання про підроблення ухвали міськради. Як відомо, 14 липня цього року на пленарному засіданні ЛМР було розглянуто питання «Про затвердження порядку денного 22-ї сесії Львівської міської ради VI скликання». Голова фракції ВО «Свобода» у ЛМР Любомир Мельничук у зв’язку із цим зауважив, що до тексту ухвали потрібно внести пункт про звіт міського голови щодо роботи виконавчих органів міськради за період від 2014 року до 31 липня 2015 року. Проте чиновники Садового підробили ухвалу та опублікували її без зазначених поправок депутата-свободівця.

У своєму депутатському запиті Любомир Мельничук наголосив, що зазначений факт містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 Кримінального кодексу України («Службове підроблення»).

«Враховуючи це, ми вимагаємо внести відомості про кримінальне правопорушення, зазначене у цьому депутатському запиті, до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування за фактом службового підроблення ухвали Львівської міської ради від 14 липня 2015 року «Про затвердження порядку денного 22-ї сесії Львівської міськради VI скликання», – зазначив керівник фракції «Свободи» у Львівській міськраді.

Прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: