Журналістів запрошують на навчання «Політична освіта для представників регіональних ЗМІ»

«ГО «Львівський Медіафорум» та ГО «Інститут Політичної Інформації» за підтримки Фонду Розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошують прийом заявок на участь в тренінгу «Політична освіта для представників регіональних ЗМІ». Протягом вересня відбудеться 2 цикли навчань: в Одесі 18-20 вересня тау Львові 24-26 вересня.

Такі навчання організатори проводять напередодні виборів для журналістів, які активно залучені в регіональних редакціях для висвітлення виборчого процесу.

Тренінги триватимуть 3 дні та охоплять такі блоки:

- правовий – основна інформація про новий закон «Про місцеві вибори»; права журналіста;

- політичний – професійні стандарти при висвітленні виборів та виборчого процесу;політична реклама та її особливості;

- соціологічний – використання соціологічних даних у підготовці матеріалів;

- цифровий – використання «нових медіа» у журналістській роботі (навики та методи роботи з «новими медіа», збір та поширення інформації в/через соціальні медіа).

Аби взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку до 6 вересня 2015 р.(до 16:00): Оголошення результатів – 8 вересня 2015 р. (для учасників тренінгу в м. Одеса) та 10 вересня 2015 р. (для учасників тренінгу в м. Львів) на особисту електронну скриньку.

До у часті у тренінгу у Львові запрошуються журналісти, які працюють в регіональних ЗМІ Львівської, Чернівецької, Закарпатської, Івано-Франківської і Тернопільської областях, а в Одесі – Одеської, Миколаївської та Херсонської областях та АР Крим.

Організатори покривають витрати на проживання (3 дні), харчування і транспортні витрати (доїзд до Львова і назад). Також учасники забезпечуються навчальними матеріалами.

Якщо у вас виникнуть запитання, просимо скеровувати запити Мар’яні Семенишин на електронну скриньку: [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: