Львівські діти повернулися з відпочинку на Франківщині

Вчора група із 61 дитини повернулася до м. Львова із оздоровчого табору. У серпні в рамках реалізації «Програми з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова» 61 дитину скеровано в Дитячий  лікувально-оздоровчий комплекс «Сокіл» (Івано-Франківська область, Галицький район, с. Сокіл). Перебували діти в таборі 21 день.

«З метою надання можливостей оздоровитися дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в нашому місті реалізовується «Програма з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова». Цього року в рамках цієї Програми 122 дітей з нашого міста одержали путівки в табори. В першу чергу, це діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування. Частина дітей відпочивала в червні на Закарпатті, а вчора, повернулася з Івано-Франківської області друга група дітей», - розповів Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР.

Нагадуємо, «Програма з оздоровлення та відпочинку дітей м. Львова» прийнята ухвалою сесії Львівської міської ради №4629 від 21.05.2015 з метою надання можливостей оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. На реалізацію Програми в 2015 році виділено з міського бюджету 565 000 гр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: