Садовий каже, що на "Самопоміч" тиснуть. ГПУ має перевірити

На народних депутатів з фракції "Самопомочі" тиснуть і намагаються "розколоти" перед голосуванням у Верховній Раді щодо змін до Конституції в частині децентралізації. 

Про це заявив мер Львова, лідер "Самопомочі" Андрій Садовий.

"Пішов жорсткий пресинг на народних депутатів перед понеділковим голосуванням по Конституції. Також буде спроба розколу фракції Самопомочі. Пропонують гроші, посади, перспективи і т.і.", - заявив він.

У свою чергу  спікер парламенту Володимир Гройсман, "зваживши на серйозність таких слів,  закликав ГПУ та Національне антикорупційне бюро України в стислі терміни провести розслідування й надати правову оцінку фактам, якщо вони підтвердяться, після чого поінформувати Верховну Раду про результати розслідування.

"Закликаю Андрія Садового оперативно надати всю необхідну інформацію для  проведення об'єктивного та належного розслідування. На нас дивиться вся європейська спільнота та весь демократичний світ. Ми не маємо права легковажити децентралізацією та гратися в політичні недомовки, на кону реформи та  майбутнє України", - заявив Гройсман, повідомляє прес-служба ВР.

УП

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: