Вісім сільських рад Львівщини найкраще поповнили ряди Збройних Сил України

У Львівській області вісім сільських рад перевиконали мобілізаційні завдання впродовж шести хвиль мобілізації.

Зокрема, Станіславчицька сільська рада Бродівського району, Тучапська сільська рада Городоцького району, Купич-Волявська сільська рада Жовківського району, Зубівмостівська та Убинівська сільська рада Кам'янко-Бузького району, Синьківська та Тетевчицька сільська рада Радехівського району, Сянківська сільська рада Турківського району Львівщини.

Про це йшлося під час наради голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення, яка відбулася у четвер, 27 серпня.

Олег Синютка, відзначаючи високу громадянську позицію мешканців сіл, доручив визначити потреби даних громад, зокрема щодо ремонту доріг та об'єктів соціальної сфери.

“Ми повинні віддячити тим громадам, в яких люди свідомо йдуть захищати Україну”,— наголосив Олег Синютка.

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Корнат повідомив, що у ЛОДА проаналізували як відбувалася мобілізація впродовж шести хвиль у розрізі усіх сільських рад. Він зазначив, що є 29 сільських рад, з яких за усі хвилі мобілізації не пішло у військо жодної людини.

Звертаючись до присутніх керівників районів, голова ЛОДА зазначив: “Очевидно не може бути об'єктивних причин для того, щоб з цілої сільської ради не було жодного мобілізованого. За таких умов голови місцевих громад повинні нести відповідальність”.

Варто зазначити, що загалом лідерами за усі хвилі мобілізації є Бродівський, Радехівський, Кам'янко-Бузький, Жовківський та Сокальський райони. Водночас найгірше справилися з мобілізаційними завданнями – Мостиський, Перемишлянський та Старосамбірські райони Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: