Завершився традиційний всеукраїнський футзальний турнір «Кубок Львівщини-2015» (фото)

Упродовж 26 - 29 серпня 2015 року у львівському палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) тривав традиційний всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Львівщини-2015». Змагання такого рівня відбулися на теренах Львівщини вже вшосте й цьогоріч слугували одним з основних турнірів для підготовки футзальних команд до нового ігрового сезону. Організатором турніру виступив спортивний клуб «Енергія» за активної підтримки Асоціації футзалу (міні-футболу) України та управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Цього року за «Кубок Львівщини» боролося 8 команд, кращими серед яких виявилися:

1 місце - СК «Енергія» (Львів)

2 місце - Збірна України U – 21

3 місце - ФК «Спортлідер +» (Хмельницький)

В заключний ігровий день 29 серпня в матчі за третє місце НФК «Ураган» (Івано-Франківськ) з рахунком 1 : 4 поступився команді з Хмельницького; а в цікавій фінальній грі львівська «Енергія» виявилася переможцем над молодіжною збірною командою України, пропустивши два голи наприкінці матчу – 4 : 3. Голи у фіналі забивали: Михайло Грицина (два), Мар’ян Маринюк, Андрій Федюк (Львів); Роман Горпинич, Віталій Дзюба, Андрій Цілик (збірна України U – 21).

На урочистій церемонії закриття турніру переможців, призерів та кращих в окремих номінаціях вітали: заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, віце-президент федерації міні-футболу Львівщини Степан Семак, представники ПАТ «Львівобленерго» та ін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: