Чим керуватимуться львів’яни, обираючи мера?

Найбільш вагомим фактором впливу на вибір громадян під час голосування на посаду міського голови Львова 25 жовтня 2015 року буде підтримка друзів, знайомих (33%). Виборці також покладатимуться на підтримку родичів (26%). Про це свідчать дані Українського фонду "Громадська думка", які оприлюднені сьогодні у Львівському прес-клубі, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Інформація, отримана від зустрічей з громадськими діячами буде одним з чинників, які вплинуть на вибір львів’ян (25%). Однак серед іншого опитані зазначили, що конкретна діяльність кандидата в на посаду міського голови, результати його роботи, попередні досягнення та біографічні дані мають значний вплив на думку громади.

Найбільш вагомим з-поміж інших політичних принципів для населення Львова є захист інтересів жителів їхнього регіону (46%). Менш важливим є захист інтересів представників тієї ж національності, до якої належать респонденти (18%) і захист інтересів тої ж соціальної групи, до якої належать опитані (11%).

Терміни проведення польового етапу дослідження — 15-28 серпня 2015 року.

Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова віком від 18 років і старші.

Обсяг вибіркової сукупності становив 800 респондентів. Метод дослідження – особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником.

Вибірка – багатоступенева, стратифікована з використанням випадкового відбору респондентів на останньому щаблі. Квотами у вибірці були – вік та стать.

Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 2,5%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: