Туроператорів та готельєрів запрошують на семінар

Департамент міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації та Закордонний осередок польської туристичної організації 4 вересня запрошують представників туристичних підприємств та готельно-відпочинкових комплексів Львівщини на семінар в рамках IV Українсько-Польського "Фестивалю Партнерства". Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської ОДА

В програмі семінару передбачено презентацію нових польських учасників Фестивалю – "Товариства історичних готелів в Польщі" та оператора проекту велосипедних маршрутів Східної Польщі "Green Velo". Організатори очікують, що захід стане платформою для обміну досвідом і встановлення довготривалих партнерських відносин в галузі туризму.

Семінар розпочнеться о 14:00 год. у конференц-залі Готелю "Швейцарський", за адресою: м.Львів, вул. Князя Романа, 20. Усіх бажаючих взяти участь просимо зголошуватися на електронну адресу: [email protected].

Довідкова інформація за номером телефону: (032) 261-30-55

Довідка:

Впродовж 4-6 вересня на Львівщині вже вчетверте відбудеться українсько-польський "Фестиваль Партнерства". Цьогоріч його також буде підсилено ІІІ Конгресом культури Східного партнерства.

"Фестиваль партнерства" сприяє розвитку українсько-польської культурної співпраці, презентує мистецьке життя польських міст та воєводств, a також творче наповнення Львова та Львівської області. Основна мета заходу – звернути увагу жителів Польщі та України на те, що в період соціально-політичних трансформацій особливо важливо підтримувати й зміцнювати добросусідські відносини, обмінюватись ідеями та власним досвідом. Фестиваль – це також майданчик новий ідей та проектів між владою міста Львова й Львівської області та першими особами польських міст та воєводств, які відвідають Львів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: