Діти учасників АТО та героїв Небесної сотні побували на незабутньому «Пікнік-шоу»

Незабутній день веселощів, забав та феєричного «Пікнік-шоу» провели діти учасників АТО та Героїв Небесної сотні в рамках соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», ініційованого головою Львівської обласної ради Петром Колодієм.

Цей проект, що спрямований на соціальну адаптацію дітей захисників Української держави, стартував ще навесні 2015 року. Акцію підтримала Львівська обласна державна адміністрація, а в якості її співорганізаторів виступили: 58-ий Будинок офіцерів (м. Львів) в особі його директора Віталія Провозіна; Львівський прикордонний загін Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, зокрема, прес-секретар Ярослава Мельник; волонтери Галина Трач і Наталія Єфіменко та багато інших.

Від самого початку до проекту долучилося чимало партнерів, які всіляко сприяли його реалізації. Зокрема, це розважальні та культурні заклади відпочинку, заклади харчування, установи, підприємства, організації та просто небайдужі люди, які щиро та безкорисливо щоразу допомагали дітям, батьки яких є захисниками Української держави.

Успішно завершивши І етап проекту великою гала-виставою «Діти і зірки», яка відбулася 26 травня на сцені Львівського оперного театру, влітку цього року гала-виставою «Львівський цирк – країна щастя» стартував ІІ етап цього масштабного заходу. Впродовж літа дітей наших захисників продовжували запрошувати на різноманітні розважальні заходи, які їм люб’язно пропонували організатори та партнери проекту.

Одним із важливих елементів літнього етапу проекту стало розширення його географічних меж. Зокрема, в рамках проекту дітей учасників АТО запросили на відпочинок до Республіки Польщі. Також завдячуючи добрій волі та розумінню керівництва Почесного консульства Республіки Болгарія у Львові, а саме – Почесному консулові Республіки Болгарія у Львові Віктору Нотевському та Віце-консулові Михайлові Гуку, малеча в серпні 2015 року мала можливість відпочити на узбережжі Чорного моря в мальовничій Болгарії.

Зокрема, 28 серпня 2015 року відбулася підсумкова акція «Пікнік-шоу», яка знаменувала завершення літнього етапу мегапроекту «Мій тато захищає Україну!» та старт нового – осіннього етапу цього масштабного соціального проекту.

Традиційно, до реалізації благочинного проекту «Мій тато захищає Україну!» долучилося багато небайдужих людей. Чимало з них підтримали цю акцію вже не вперше. Разом з тим, до заходу, який відбувся 28 серпня біля Львова, доєдналося чимало нових партнерів.

Серед них: готель-резорт «Озерний край», власники якого надали цю чудову базу відпочинку для проведення яскравого «Пікнік-шоу»;

депутат Львівської обласної ради Всеволод Білас, надавши для повноцінного відпочинку в теплий день мінеральну водичку «Моршинська»;

рибне господарство «Карпатський водограй» надало живу рибу для приготування смачної юшки;

ТОВ «Кондитерська фабрика «Ярич» пригостила дітей смачним печивом;

ПАТ «Концерн «Хлібпром» також долучився до акції, надавши для частування дітей свої запашні хлібобулочні вироби;

ТзОВ «Шувар» почастував маленьких гостей «Пікнік-шоу» овочами та фруктами;

волонтер, представник громадської організації «Час справедливості» Богдан Кук, який, розуміючи соціальну важливість заходу, придбав для малечі продукти, з яких потім були виготовлені смачні вареники та шашлики;

ПАТ «Львівський холодокомбінат» надав для понад 200 дітей відоме всім дітям і дорослим морозиво «ЛІМО», а також сувенірну продукцію.

Особливу подяку висловлюємо волонтеркам – жителькам села Суховоля Городоцького району, зокрема, Ганні Чернявській, котрі на це незабутнє для всіх дітей та їхніх батьків святкування наліпили півтора тисячі вареників.

Водночас, дякуємо Львівському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за наданий спортивний інвентар, який став важливим елементом для проведення дозвілля дітей учасників АТО.

Важливо, що вже не вперше акцію соціального проекту підтримали та провели майстри своєї справи – колектив Студії гумору «МАГАРИЧ».

Цього разу до проекту долучилися й активісти Національної скаутської організації «Пласт», які вже виявили бажання продовжити співпрацювати надалі в рамках проекту. Також своїми розвагами впродовж цілого дня дітей тішили представники дуету «ВлаТар» та шоу-балету «Едельвейс». Феєричним завершенням «Пікнік-шоу» став виступ колективу «Omnia Fire Show» з показом вогняного шоу.

Щиро дякуємо всім тим, хто вже став частинкою важливого соціального проекту «Мій тато захищає Україну!». також завдячуємо тим, хто вже зголошується з пропозицією допомоги дітям учасників АТО і побажанням долучитися до цієї мегаакції.

Принагідно зазначимо, що загалом за час реалізації проекту «Мій тато захищає Україну!» понад десять тисяч дітей були залучені до різних атракцій. Але ще більшу кількість дітей учасників АТО та Героїв Небесної сотні заплановано залучити до цієї соціальної акції вже найближчим часом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: