Новий Закон про місцеві вибори чітко виділив партії, які легко долають 5% бар’єр, - Подгорнов

Новий Закон про місцеві вибори створив вузьке коло прохідних партій на виборах до місцевих рад у жовтні цього року. 

Про це повідомив президент українського фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов.

«А вузьке коло прохідних партій в свою чергу спонукає людей не віддавати на бонуси свої голоси не прохідним партіям. Тобто Закон, фактично, чітко виділив прохідних і не прохідних», - зазначив Подгорнов.

За словами п. Володимира, спостерігається швидка динаміка розвитку Радикальної партії. «Радикальна партія швидко відновилася і набрала хороший темп розвитку, а завдяки рекламі, яка вже скоро розпочнеться, матиме дуже хороші показники. Їх електорат дуже швидко формується, адже з кожним днем стає все гірше жити», - виділив Подгорнов.

«Радикалів по місту Львову вже зараз підтримують 8% виборців і чим ближче до жовтня, тим більше ростиме цей показник, що буде пов’язано з новими тарифами на комунальні послуги і погіршення рівня життя людей в цілому», - додав експерт.

Зазначимо, згідно з результатами опитування, проведеного УФ «Громадська думка», найбільше жителів Львова турбують високі тарифи на комунальні послуги (майже 66%) та війна на Сході України (63%).

Якби вибори до місцевих рад відбулись наступного тижня, то Радикальну партія Олега Ляшка у місті Львові підтримують майже 8% опитаних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: