Синютка про ремонт доріг: Краще ніж було, але ще не так як потрібно

У більшості районів Львівщини з початку року виконано суттєвий перелік ремонтних робіт на дорогах, зокрема поточного характеру, здійснюється постійне утримання доріг та узбіччя, однак темпи та обсяги виконання робіт з благоустрою та забезпечення санітарного стану є не такими, яких від місцевих органів влади вимагають у першу чергу мешканці. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА

Такі результати об’їзду територій районів, який на вихідних здійснили голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, заступники голови  та керівники структурних підрозділів ЛОДА, виїхавши у кожен район Львівської області, щоб персонально переконатися у виконанні робіт із забезпечення належного санітарного стану та благоустрою територій.

"Якщо підсумовувати побачене, то кращою є ситуація у тих районах, де налагоджена хороша співпраця між районною державною адміністрацією та головами місцевих рад. У таких населених пунктах і поточний ремонт доріг проведений, і дорожні знаки та огорожі почищені і пофарбовані, і узбіччя у належному стані, і регулярно прибирають сміття", — зауважив голова Львівської ОДА.  Натомість села та міста, де є проблеми з керівництвом, і виглядають відповідно — дороги з ямами, узбіччя заросли бур’янами та закидані сміттям.

Усі факти неналежного утримання територій зафіксовано, буде проведено аналіз та здійснені кроки для реагування, в тому числі — кадрового.

Нагадаємо, що одночасні об’їзди територій усіх районів області керівництво ЛОДА спільно з головами РДА здійснює упродовж 2015 року щоквартально.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: