У Львові відбудеться Форум громадських організацій

18-19 вересня Інститут міста проведе у Львові Форум громадських організацій. У програмі заходу – історії успіху, правові аспекти функціонування ГО, можливості організаційного розвитку та нові шляхи реалізації ідей. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

«На мою думку, громадські організації – це основа прогресу будь-якого суспільства. У Львові ми маємо досить активне середовище громадських організацій. Разом з тим, коли ми спілкуємось із ними, то дізнаємось про проблеми, які існують, – це, власне, необхідність горизонтальної та вертикальної комунікації і між організаціями, і з представниками місцевої влади, це необхідність специфічних навичок – наприклад, організаціям, які працюють в культурі, іноді не вистачає навичок, які мають ті, що працюють у сфері юридичної підтримки, і навпаки. Цей Форум покликаний об’єднати громадські організації, аби показати їм можливість спільних проектів, надати можливості для успішної роботи і зростання», – зазначає Олександр Кобзарев, директор Інституту міста.

«Форум громадських організацій Львова – це хороша нагода для громадських активістів познайомитись між собою, обмінятись досвідом та отримати корисні знання. Для міської ради, у свою чергу, – це можливість дізнатися очікування громадських організацій та покращити співпрацю з громадським сектором Львова», – підкреслює Орест Файфурка, начальник відділу громадського партнерства Львівської міської ради.

До участі у Форумі запрошують представників громадських організацій та ініціативних груп. Реєстрація триває до 12 вересня включно. Кількість учасників Форуму – обмежена.

Представники громадських організацій та ініціативних груп, які пройшли відбір до участі у Форумі, отримають підтвердження реєстрації до 14 вересня включно. Основним критерієм відбору для них є активність упродовж останніх трьох років.

Реєстраційна форма – за посиланням: https://docs.google.com/a/city-institute.org/forms/d/1TNQlJZ7YG4QOJUVznz8JKu0frhvvyPDXsEVNUkQYUas/viewform, або на сайті Інституту міста: www.city-inctitute.org у розділі «Проекти».

За додатковою інформацією прохання звертатись на [email protected] або за тел. 254-60-81.

Довідка

Захід реалізують Інститут міста та відділ громадського партнерства Львівської міської ради, у рамках проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», який впроваджується Асоціацією міст України, спільно з Норвезькою асоціацією місцевих регіональних влад та за фінансової підтримки МЗС Норвегії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: