Влада Львівщини привітала Юхновського з 90-літтям (фото)

1 вересня в Будинку вчених відбулися урочистості за нагоди ювілейної дати – 90-ліття відомого українця, активного політичного та громадського діяча, видатного науковця Ігоря Рафаїловича Юхновського. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОР

На церемонію привітання ювіляра прийшло багато знайомих, друзів та близьких Ігоря Юхновського. Серед тих, хто прийшов зі щирими словами побажаннями був і голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Вітаючи Ігоря Рафаїловича, очільник обласної ради наголосив, що: «Ігор Юхновський – це людина з великої літери. Його снага та натхнення до праці та нових відкриттів і звершень надихнули не одне покоління українців творити на благо Української держави».

Ювілей Юхновського - 1Також Петро Колодій побажав уродинникові міцного здоров’я, довгих літ щастя, миру та добра, а також Божого благословення.

Наостанок очільник обласної ради передав Ігореві Рафаїловичу вітальну адресу від Львівської обласної ради та Почесну відзнаку «Пам’яті блаженного священномученика отця Омеляна Ковча».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: