До Львова їдуть зірки угорської оперети

21 вересня до Львова в рамках туру Україною завітають зірки Угорської оперети. Гала-концерт «Королівська Оперета» відбудеться на сцені Львівської опери. Початок – о 19:00. Про це Дивись Інфо повідомила журналіст Галина Гузьо.

«Королівська Оперета» - це три блискучі світові імені, три зіркові композитори, які творили в цьому веселому, легкому, розважальному жанрі: Йоганн Штраус, Франц Легар та Імре Кальман. Відтак 21 вересня зі сцени Львівської опери прозвучать відомі на весь світ арії та дуети з популярних оперет, зокрема «Графиня Маріца», «Королева чардашу» («Сільва»), «Баядера», «Принцеса цирку» І. Кальмана, «Циганська любов» та «Весела вдова» Ф. Легара та інших.

Зірковий репертуар – зіркові солісти Угорської оперети: Zsuzsa Kalocsai (сопрано, примадонна Угорської оперети), Vоrоs Edit (сопрано), Domoszlai Sаndor (тенор), Kаroly Peller (буффо, комік), Szivia Szende (сопрано, субретка)… Виступатимуть вони у супроводі Оркестру угорських циган і кордебалету Угорської оперети. Диригує цим оркестром Vilmos Lakatos – музикант із династії Лакатошів, перша скрипка Національного оркестру Угорщини. Ефектні циганські інтонації у виконанні цього скрипаля зривають овації і захоплення публіки у всьому світі.

Загалом колектив, який привезе з Угорщини до України «Королівську Оперету», налічує шість десятків артистів. 21 вересня у Львівський опері вони створять для поціновувачів оперети справжнє свято, сповнене музичних шедеврів, потужних голосів, виконавської майстерності і яскравих костюмів.

Ціна квитків на Гала-концерт «Королівська Оперета» (Угорщина) у Львівській опері 21 вересня – від 200 до 1500 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: