Дивись.info запустив перший львівський спецпроект "Вибори-2015"

Портал Дивись.info змінив дизайн та відкрив спецпроект ДИВИСЬ ЗА КОГО ГОЛОСУЄШ до місцевих виборів у Львові та області - перший виборчий стартап на локальному рівні в Україні. 

Популярний львівський інформаційний ресурс Дивись.info (http://golos.dyvys.info/) вступає в осінь 2015 з оновленим виглядом та новим проектом ДИВИСЬ ЗА КОГО ГОЛОСУЄШ, який повністю зосереджений саме на виборах у Львові та області.

Мета проекту ДИВИСЬ ЗА КОГО ГОЛОСУЄШ - подати виборцям корисну та об`єктивну інформацію на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року. Тут представлено всю інформацію, з якою має бути знайомлений відповідальний громадянин України.

Зібрані ексклюзивні неупереджені досьє на кандидатів до Львівської облради, Львівської міської ради та на посаду мера Львова. Завдяки роботі професійної команди Дивись.info кожен громадянин може у максимально комфортній та зручній формі ознайомитися з даними про життєвий та професійний шлях кандидатів у депутати, про статки та склад їхніх родин, вподобання та участь у скандалах.

У спецпроекті викладено новий Закони “Про місцеві вибори” та коментарі та роз'яснення щодо його особливостей.

Користувачи знайдуть тут FAQ для виборця, інформацію щодо змін виборчих округів, мапу нових округів, що робити у випадку порушень на виборах, як долучитися до волонтерів та спостерегачів на виборах.

Інформація постійно оновлюється.

Після століть поневірянь Україна нарешті дійшла до моменту, коли кожен свідомий українець зможе самостійно об`єктивно зробити вибір майбутнього свого та своїх дітей - 25 жовтня 2015 року один з таких шансів. Але відаючи свій голос на виборах, дивіться уважно, кого обираєте. Сама для цього створено цей проект.

ДОВІДКА: 

Сайт Дивись.info вже понад чотири роки висвітлює політичні, соціально-економічні, культурні події, які відбуваються в Україні в цілому та у Львові і Львівській області зокрема. За цей час ресурс встиг завоювати прихильність тисяч читачів та стати джерелом інформації для багатьох мешканців Західної України.

Цієї осені Дивись.info змінив свій зовнішній вигляд. Сучасний ергономічний дизайн спрощує користувачеві  доступ до інформації, робить комфортним користування сайтом з мобільних пристроїв, а журналісти порталу забезпечують якісний і професійний медіа-продукт.

Дякуємо, що читаєте нас, та запрошуємо користуватися матеріалами сайту та виборчого проекту, а також ставити питання та дописувати до проекту.

Сторінка проекту ДИВИСЬ ЗА КОГО ГОЛОСУЄШ на Facebook.

Сторінка видання Дивись.info на Facebook.

З усіх питань звертайтесь до редакції сайту Дивись.info[email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: