ЛОДА нагородила кращих підприємців області

Сьогодні, 4 вересня, в сесійній залі Львівської облради було нагороджено кращих підприємців-переможців обласних конкурсів з нагоди Дня підприємця, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Від імені голови Львівської облради присутніх з професійним святом привітав голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик. Він подякував усім підприємцям, які своєю працею роблять неоціненний внесок у соціально-економічний розвиток Львівської області.

«Сьогодні саме підприємці та їхня діяльність є запорукою процвітаючої економіки країни. У області та представниками підприємств склалися партнерські відносини. Я впевнений, що таке щільне співробітництво й допоможе досягти нових перемог. Зараз, в тяжкий для України час, ми сподіваємося, що спільними зусиллями ми будемо розвивати бізнес, щоб наша країна процвітала», - повідомив Ярослав Качмарик.

IMG_3649

Кращі підприємці Львівської області отримали почесні грамоти та подяки від голови ЛОДА.

Подяками голови ОДА було відзначено 62 осіб.

Довідка:

Згідно з Указом Президента України від 5 жовтня 1998 року, День підприємця відзначається в Україні в першу неділю вересня.

Фото прес-служби Львівської обласної ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: