На ТРК "Львів" поговорять про гібридну війну

У прямому ефірі програми "Політична шахівниця" говоритимуть про тривалу гібридну війну та українсььких політиків, які вдаються до засобів пропаганди

Сьогодні в «Політичній шахівниці» замислимося проте, чому окрім агресора пропагандою негребують займатися наші політики? І чому суспільство й надалі таке вразливе до маніпуляцій?

Дивіться ТРК Львів о 19.15. Прямий ефір. «Треба, щоб світ побачив, що в нас мудра, сильна влада, яка як національна збірна захищає інтереси держави і працює на її користь, а не думає про свої рейтинги і майбутнє кандидатство в президенти, - наголосила Ганна Гопко в коментарі до програми «Політична шахівниця». «Не можна сказати що окупована територія України така сама як всі інші. Там йде війна. Кожен хто маніпулює довкола «особливого статусу» має чітко усвідомити реалії. Критикувати, не пропонуючи альтернативи реінтеграції, повернення Донбасу - це дешевий популізм і заробляння собі балів перед місцевими виборами. Зараз для нашої країни дуже важливо не втратити підтримку партнерів, щоб не лише кредитами, а й інвестиціями Україна ставала сильнішою».

Дивіться програму "Політична шпахівниця" щоп'ятниці о 19:15год.

Прес-служба ТРК "Львів"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: