Нові патрульні поліцейські не знають міста Львова, - Курбанов

Про це під час засідання Громадської ради при ГУ МВС України у Львівській області сказав Рустам Курбанов, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами Рустама Курбанова більшість патрульних не знають міста.

«У львівській поліції багато патрульних родом з інших областей України, і не всім відомо про місто, в якому вони патрулюють. Вони мають знати місто, адже в 25 дисциплінах, які вивчають слухачі не має дисципліни вивчення міста, в якій несуть службу. І це створює проблеми. Ось наприклад, я приїхав в Шевченківський район, аби поглянути як працюють патрулі, вони ж не знаючи міста, керуючись навігацією GPS витрачають багато часу на об'їзди ремонтів доріг. Деякі ж не знають кількість адміністративних районів, рік заснування і кількість населення міста», - сказав Рустам Курбанов.

На що начальник патрульної поліції міста Львова Юрій Зозуля відповів, що ці люди давали присягу аби забезпечення охорони прав і свобод людини та громадської безпеки, а не працювати екскурсоводами.

«Кожен патрульний має паспорт квадрату який патрулює, після чого він її заповнює тим самим він вивчає район де патрулював. Тому з часом, це не буде проблемою, - сказав Юрій Зозуля.

Додамо, що в львівській поліції, яка нараховує 406 патрульних, працюють тільки 150 львів'ян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: