Завтра збірна України грає проти збірної Білорусі. Фанів просять уболівати гідно

В суботу, 5 вересня, о 19.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між збірними командами України та Білорусі в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА «ЄВРО 2016». Вболівальників просять приходити завчасно та дотримуватись правил культурної поведінки. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

«Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу у період з 17.00 до 19.00. Після завершення матчу з 21.00 до 23.00 автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», а саме: тролейбуси №3, 20, 25 та маршрутні автобуси №3А, 10, 25, 40 - працюватимуть у режимі робочого дня», - розповів Віктор Щир, начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР.

«Як відомо, збірну у Львові підтримують найбільше - це завжди повні стадіони та переповнені емоціями вболівальник. Але цього разу матч має ще одну особливість для нас - як відомо, після прикрого випадку на матчі Україна – Сан-Марино «Арену Львів» дискваліфікували щодо участі у відбіркових матчах Чемпіонат світу 2018. Звісно, з тих часів багато змінилось і в організаційному плані, і в праці на стадіон, і в свідомості, і в культурі відвідувачів. Я вважаю, що матчі сьогодні проходять по-європейськи.

Тому ми спільно з Федерацією футболу України, з регіональними представниками та з Міністерством спорту прийняли рішення звернутись з проханням переглянути дискваліфікацію, адже в 2016-2017 році в Україні буде 5 матчів, які збірна прийматиме вдома. Ми вважаємо, що частину з них можна було б приймати у Львові.

Матч буде не простий, адже на сьогодні вже майже немає квитків.

Власне, хотів би звернутись до відвідувачів і попросити їх прийти завчасно, щоб ми могли спокійно усіх запустити, щоб перед початком матчу не виникало заторів на гейтах і не створювався дискомфорт для вболівальників.

Також запрошую усіх прийти з виключно позитивними емоціями, дотримуватись футбольної поведінки та гідно повболівати за збірну, яка, я впевнений, покаже дуже високий результат», - розповів Денис Ринський, директор стадіону «Арена Львів».

«Дуже важливо, щоб ми з кожним матчем покращували свою культуру вболівання.

Як відомо «Арена Львів» дискваліфікована і після відбіркового циклу Євро 2016 стадіон не має права на проведення відбіркових матчів до Чемпіонату світу 2018 року.

В лютому буде позачерговий конгрес ФІФА, де буде обрано нового президента і Федерація футболу України буде звертатись з клопотанням переглянути дискваліфікацію «Арени Львів», тому дуже важливо, щоб цей матч ми провели на дуже високому культурному і безпечному рівні.

Для нас дуже важливо, щоб «Арена Львів» жила на повну потужність, адже від її розвитку залежатиме і рівень матчів, які тут проводяться», - розповів Ярослав Грисьо, голова Федерації футболу Львівської області, член виконкому ФФУ.

«Обидві збірні прибудуть 4 вересня орієнтовно о 12.00 годині. Наша збірна традиційно поселиться в готелі «Дністер», а команда суперника розміститься у готелі «Nobilis». Також варто зазначити, що у цей же день відбудуться тренування збірних Білорусі та України о 17.00 та у 18.00 год відповідно.

А 5 вересня о 15.00 годині на стадіоні «Юність», що у Парку культури, пройде товариський матч між вболівальниками України та Білорусі», - додав Ярослав Грисьо.

Також керівник стадіону зазначив, що усі питання безпеки пропрацьовані таким чином, щоб бути максимально ефективними та швидкими.

Варто зазначити, що за словами Дениса Ринського, для спільної впевненості та безпеки будуть ретельно, але толерантно, перевіряти усіх, в тому числі і представників ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: