У Львові відбувся спільний фан-марш українських і білоруських ультрас (фото, відео)

Фанати білоруської та української національних збірних із футболу провели кілька спільних заходів перед початком у Львові поєдинку відбірного турніру чемпіонату Європи Україна – Білорусь.

Зранку 5 вересня вболівальники обох команд у межах акції «Ми однієї крові» здали кров для поранених на Донбасі українських військових. Після аналізу кров передадуть для потреб Львівського військового госпіталю.

Ініціатива здати кров надійшла від білоруських фанатів, пише Радіо Свобода.

«Це спільна акція фанатів, ми хочемо підтримати наших бійців, які зараз поранені, яким потрібна наша допомога. Здача крові – це не так і багато. А до білорусів я завжди ставилася як до справжнього братньому народу», – каже 19-річна львів’янка Соломія.

Білоруський фанат Володимир з Мінська каже, що підтримує футболістів обох команд: «Українські футболісти для мене теж брати. Чому я здаю кров? Прагну щось зробити для незалежної України».

А за кілька годин до матчу відбулася спільна хода фанатів. Українці і білорусі разом співали пісню «Воїни світла» білоруського автора Сергія Міхалка, відомий «хіт» про Путіна, який вперше виконали харківські вболівальники, скандували «Разом і назавжди».

Українські та білоруські ультрас пройшли маршем по Львову (ФОТО, ВІДЕО)  - фото 1

Українські та білоруські ультрас пройшли маршем по Львову (ФОТО, ВІДЕО)  - фото 2

Українські та білоруські ультрас пройшли маршем по Львову (ФОТО, ВІДЕО)  - фото 3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: