Львівська залізниця купить новий дизель-поїзд виробництва Крюківського вагонобудівного заводу

Комітет конкурсних торгів провів засідання, на якому визначив переможця тендеру із закупівлі нового пасажирського дизель-поїзда для Львівської залізниці. За результатами оцінки конкурсних пропозицій, найбільш вигідною члени комітету визначили пропозицію ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», згідно з якою ціна нового дизель-поїзда складає 109,8 мільйона гривень із ПДВ.Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Нагадаємо, на участь у конкурсних торгах надійшло дві пропозиції – від ПАТ «КВБЗ» та ТзОВ «Харківський вагонобудівний завод», вартість останньої складала 120 мільйонів гривень. Обидві пропозиції відповідали визначеним критеріям та були допущені до оцінки.

Одноголосним рішенням на засіданні комітету з конкурсних торгів переможцем із найбільш вигідною ціною визначили пропозицію ПАТ «КВБЗ».

Додамо, оголошення №128994 про проведення конкурсних торгів із закупівлі нового пасажирського дизель-поїзда для Львівської залізниці було розміщене у Віснику державних закупівель №249 від 12 травня 2015 року.

Довідково.

Приміський дизель-поїзд у складі трьох вагонів виробництва ПАТ «КВБЗ» призначений для перевезення пасажирів на неелектрифікованих ділянках залізничної колії 1520 мм з експлуатаційною швидкістю до 140 км/год. У дизель-потязі є 291 місце для сидіння, а також два спеціально обладнані місця для маломобільних пасажирів.

Термін служби вагонів – 40 років. Поїзд має герметичні міжвагонні переходи, системи клімат-контролю, пожежогасіння, відеоспостереження та інші сучасні зручності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: