Надійка Гербіш на Форумі видавців презентує «Дороговкази, радіо та дощ»

У четвер, 10 вересня, в рамках «Форуму видавців 2015», відбудеться презентація нової книжки Надійки Гербіш «Дороговкази, радіо та дощ». Презентація розпочнеться о 19.00 год. у Ресторані імпровізацій Грушевський CINEMA JAZZ (нижній зал, просп. Шевченка, 28), за участю авторки і гостей: Дзвінки Матіяш, Богдана Трояновського та Юлі Юрчук. Вхід вільний. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

«Дороговкази, радіо і дощ» – есеї молодої, але вже відомої як в Україні, так і за її межами, письменниці, дружини й мами Надійки Гербіш про життя як мандрівку – до Бога, до ближнього, до себе самої.

Метафора подорожі-автодороги розгортається у книжці в окреслених зовнішніх координатах дорожніх знаків, музики й дощу. Серед цього антуражу відбувається-снується внутрішнє життя героїні та її радіозв'язок з Богом, Тим, який «вчора, сьогодні і завжди той самий». Та тут і тепер Він звучить у джазових варіаціях Біблії та на крутих віражах доріг, по яких у цьому «шаленому сьогодні» мчать в обидва боки «крилаті дущі авт».

Але в «Дороговказах...» неохопний у своєму «навіки-вічному» часі Він відкривається як Бог саме нашого «сьогодні»: як співчасний з нами», - йдеться в анотації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: