Садовий затягує розгляд справи за позовом депутата Гірняка

Представниця міського голови Андрія Садового зірвала сьогоднішнє судове засідання у Галицькому районному суді Львова у справі про визнання незаконною бездіяльність міського голови з приводу порушення мерією законодавства при розгляді звернень львів’ян. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба партії "Громадянська позиція".

Представниця міського голови не мала при собі оригіналу одного з документів, потрібних для розгляду справи, принісши з собою чомусь лише його копію. Це викликає певні підозри, що відповідач навмисне затягує розгляд справи.

Судове засідання тривало всього лише 2 хвилини. Через відсутність оригіналу документа суддя переніс розгляд справи на 16 вересня.

Нагадаємо, депутат Львівської міськради Володимир Гірняк ще 11 червня звернувся до мера із проханням включити до порядку денного сесії проекти ухвал, які з незрозумілих причин місяцями і навіть роками блокуються чиновниками міськради, хоча мають бути розглянуті, відповідно до закону, протягом 30-ти днів, однак міський голова досі ніяк не відреагував.

Відтак, депутат просить суд зобов’язати мера відповісти на депутатське звернення і негайно подати на розгляд сесії заблоковані звернення львів’ян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: