Виконали 92% робіт на відрізку від Сихівського моста і до ринку «Санта-Барбара, - Береза про трамвай на Сихів

Роботи з будівництва трамваю на Сихів тривають. Як розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», роботи на ділянці від Сихівського моста до ринку «Санта-Барбара» виконано на 92%. По інших ділянках готовність робіт перевищує 85%. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

«Ми виконали 92% від запланованих робіт на відрізку від Сихівського моста і до ринку «Санта-Барбара». Кільце для повороту трамваю за ринком вже готове на 85%. Залишається 200 метрів дороги, на яких нічого не зроблено, бо там стоїть ринок.

Складніша ситуація із вулицею Стуса. Ми чекаємо погодження ЄБРР для ремонту колектора закритим способом. Від цього колектора і до парку «Залізні води» ми вже виконали 25% робіт, а відрізок дороги від парку і до вулиці Свенціцького, де закінчувались рейси, готовий на 85%.

План робіт передбачає 8 місяців для виконання проекту. Роботи ми розпочали у червні. Зараз для нас основне завдання - це якомога швидше відремонтувати підземний колектор на Стуса і відкрити вулицю для проїзду», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: