Астролог обіцяє "нові можливості" у день виборів 25 жовтня

25 жовтня 2015 року - важливий для усієї України день, адже у нас з вами з`явиться можливість якось вплинути на хід подій навколо, а не бути пасивними та знервованими споживачами новин, як це відбувається увесь цей час. Дивись.Інфо отримало ексклюзивний коментар астролога щодо цього дня. 
Олег Горбань, голова Львівської регіональної асоціації астрологів, пов`язує 25 жовтня із рухами Сонця та Місяця у вересні. Так, вересень - "важкий" з астрологічної точки зору, адже 13 числа ми маємо пережити сонячне затемнення, а 28 - місячне, ще й повнолуння. Отже, складним буде період до виборів - це час, коли назовні будуть виходити негатив, проблеми, виникатимуть фатальні ситуації. Отже, кандидатам у боротьбі за владу не позаздриш.
Через місяць після складних сонячно-місячних подій і наступить день виборів - 25 жовтня. На той час, за словами астролога, пройде період очищення, і вихід негативу в соціумі може відобразитися по-різному. Швидше за все, саме жовтень - період, коли дійсно з`явиться можливість щось змінити. У політиків з`явиться шанс вплинути на ситуацію навколо, а у громадян - закласти фундамент нових сподівань.
25 жовтня 2015 року - не дуже поганий і не надто гарний день. За усіма "зоряними" показниками цей день - нейтральний. Вибори, зважаючи на попередній складний період, зокрема у вересні, можуть принести оновлення, нові можливості. Але й, звісно, негативні впливи минулого теж відчуватимуться. "Повністю ці вибори можуть не реалізуватися, - прогнозує астролог. - Особливо після завершення голосувань. Не на всіх округах будуть прийняті результати. Частково оскаржуватимуться і результати виборів".
Олег Горбань передбачає і конфлікти на виборах, причому не зранку, а в середині дня 25 жовтня. "Але ці конфлікти не мають зірвати усього процесу, - каже він. - Вибори відбудуться і згодом забезпечать реалізацію нових планів".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: