Львівська магістраль просить мешканців Брюхович та Рясна-Руської надати необхідні документи

Спеціально створена комісія Львівської залізниці (до складу якої увійшли представники органів місцевого самоврядування та мешканці) після проведеного огляду смуги відведення у селах Брюховичі та Рясне-Руська звертається до мешканців з проханням якнайшвидше надати необхідні документи, аби посприяти конструктивному вирішенню спірного питання. Про це Дивись Інфо повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

За інформацією служби майнових і земельних ресурсів магістралі, фахівці продовжують інформувати мешканців про потребу надати відповідні документи для перескерування їх у Міністерство інфраструктури України та прийняття виваженого рішення у цій справі. Залізничники наголошують, що спільно з мешканцями та місцевими органами влади шукатимуть оптимальні шляхи розв’язання спірних моментів у земельних питаннях.

Нагадаємо, комісію утворили після пікету управління Львівської магістралі мешканцями Брюхович та Рясне-Руської. Підприємство заявило 47 судових позовів до мешканців Брюхович та 19 позовів до власників ділянок у Рясне-Руській, оскільки їхні ділянки розташовані у смузі відведення залізниці, яка належить до державних земель, перебуває у постійному користуванні залізниці та не підлягає приватизації та відчуженню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: