Екуменічний соціальний тиждень завершиться благодійним концертом

3 жовтня 2015 року вперше на сцені Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької гурт «ROCK-H» дасть благодійний концерт на підтримку Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Концерт розпочнеться о 19:00 год. і стане завершальним заходом VIII Екуменічного соціального тижня, що відбуватиметься у Львові з 30 вересня по 3 жовтня 2015. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

На сцені виступатимуть також лідер гурту «Мері» Віктор Винник, співачка Олеся Киричук, скрипаль-віртуоз Олександр Божик. Родзинкою концерту стане годинна програма колективу Рокаш-Оркестра, що об’єднав переможців телешоу «Загудеме в’єдно».

Усі зібрані кошти від продажу квитків будуть використані на забезпечення щоденних програм для дітей та молоді з особливими потребами Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Благодійний концерт «ROCK-H та друзі дітям «Джерела»» відбудеться у межах VIII Екуменічного соціального тижня.

Квитки можна придбати у касах «ОТ-ОТ» або за тел. 227-36-02.

Контактна особа: Тетяна Кузьменко, тел. 097 681 48 20.

Довідка

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 21 рік роботи Центру допомогу отримало близько 5 000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 35 років. Сьогодні у центрі щодня займається 150 вихованців та 100 родин в місяць отримують консультаційний супровід і реабілітаційні послуги.

Центр «Джерело» частково фінансується з комунального бюджету міста Львова (30%) та здебільшого з благодійних надходжень щирих милосердних людей (70%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: