Із сольним концертом до Львова приїдуть брати Яремчуки

Частину виручених за квитки коштів співаки віддадуть пораненим солдатам

Концерт заслужених артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків «Моя Україна - велика родина» відбудеться 19 вересня на сцені Львівської філармонії. Початок – о 19:00.Про це Дивись Інфо повідомила Галина Гузьо.

«Моя Україна - велика родина» - це не просто нова концертна програма братів Яремчуків – так називається їхній всеукраїнський та міжнародний тур. У його рамках уже відбулися десятки концертів у великих та маленьких містах по всій Україні: Київ, Полтава, Черкаси, Жовті Води, Олександрія, Кіровоград, Прилуки, Житомир, Харків… Навесні цього року Дмитро та Назарій гастролювали у країнах Європи: Португалія (Лісабон), Іспанія (Мадрид, Барселона, Севілья, Торрев'єха, Мурсія), Франція (Париж), Італія (Салерно), Чехія (Прага)… Крім того, брати Яремчуки дали кілька концертів у військових шпиталях для поранених солдатів української армії, а також у зоні АТО.

Великий тур братів Яремчуків «Моя Україна - велика родина» триває. Його мета, як кажуть Дмитро та Назарій, - «ствердження в українському суспільстві національної та патріотичної свідомості - через звернення до таких важливих тем, як любов до рідної землі, родини, країни, сім’ї, матері». Власне, ці теми і є головним лейтмотивом концертів та загалом творчості братів-співаків.

Частину із зібраних за квитки коштів на концерт Дмитра та Назарія Яремчуків у Львівській філармонії 19 вересня артисти передадуть пораненим солдатам, які лікуються у госпіталях.

Довідка. Брати Яремчуки з дитячих років займалися музикою, співали у хорі, були солістами дитячого вокально-інструментального ансамблю. Закінчили з відзнакою музичну школу по класу фортепіано. У 1992 р. закінчили загально-освітню школу з відзнакою і склали вступні іспити до Чернівецького державного музичного училища ім. С. Воробкевича на факультет “Теорія музики”, яке у 1996 р. закінчили з відзнакою. Того ж року вступають до Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського (Дмитро - по класу вокалу в професора Костянтина Огнєвого; Назар - по класу композиції в професора Івана Карабиця). У 2001 р., здобувши відповідну кваліфікацію та ступінь магістрів, з відзнакою закінчують навчання. У 2004 р. Назар також закінчує аспірантуру в НМАУ по класу композиції в професора Мирослава Скорика. Офіційний сайт: http://www.yaremchuk.in.ua/

Ціна квитків на сольний концерт братів Яремчуків у Львівській філармонії 19 вересня – від 50 до 250 грн. Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також в касах «GASTROLI» по місту:

- КАСА №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»; Центральні театральні каси; каса Оперного театру; каса Театру ім. Лесі Українки; каса Львівського Цирку; каси От-От; TICKETS.UA, ТЦ"KING-CROSS LEOPOLIS"; мережа магазинів "ВУХО.КОМ" та ін.

 

Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: